Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualitat Dijous, 02 d'abril de 2015

 
 • Sant Cugat del Vallès inaugura l’Europeu de boccia amb esportistes de 23 països (31.03.2015)
  Sant Cugat del Vallès ha inaugurat avui la Boccia European Continental Cup, competició que es disputarà en aquest municipi fins aquest dissabte 4 d’abril, amb la presència de 130 esportistes amb discapacitat física, principalment causada per una lesió cerebral i en alguns casos per d’altres afectacions, provinents de 23 països europeus. El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha participat en l’acte, celebrat al Pav 2 de la rambla del Celler.
 • Mollerussa acollirà l'acte central del Dia Mundial de l'Activitat Física 2015 el 10 d'abril (31.03.2015)
  El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau; el secretari de Salut Pública, Antoni Mateu, i l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, han presentat avui a Mollerussa els actes de celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) del proper 6 d’abril. Per sisè any consecutiu, Catalunya s’hi adhereix per promoure l'activitat física com a element fonamental de salut i benestar.
 • El Museu Colet tanca parcialment per obres de rehabilitació i accessibilitat (30.03.2015)
  El Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, restarà tancat al públic parcialment mentre es realitzin les obres de rehabilitació, derivades de diferents patologies estructurals, i d’adequació d’un dels edificis per atendre qüestions de seguretat i accessibilitat.
 • L’australià Richie Porte guanya la 95a ‘Volta’ Ciclista a Catalunya (29.03.2015)
  El ciclista australià Richi Porte, de l’equip Sky, ha guanyat avui la 95a edició de la “Volta” a Catalunya, després de la setena i última etapa, que ha acabat a la muntanya de Montjuïc, a Barcelona. El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, que ha seguit bona part de les etapes de l’esdeveniment, ha donat la copa de campió a Porte, vencedor d’una ronda que durant la setmana ha ofert un gran espectacle esportiu i ha projectat Catalunya al món.
 • El Masnou comença les obres d'ampliació del Complex Esportiu i de construcció del Parc Vallmora (28.03.2015)
  El conseller de la Presidència, Francesc Homs, acompanyat del director del Consell Català de l'Esport, Gerard Figueras, i l'alcalde del Masnou, Pere Parés, ha presidit avui l'acte de col·locació de la primera pedra de l'ampliació del Complex Esportiu i de l'inici d'obres de construcció del Parc Vallmora, al Masnou, actuacions que compten amb una inversió important per part de la Secretaria General de l’Esport.
 • Inaugurades les reformes al pavelló polivalent de Torà (28.03.2015)
  El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha acompanyat avui l’alcaldessa de Torà (Segarra), Mercè Valls, i altres autoritats provincials, comarcals i locals, en la inauguració de les reformes fetes al pavelló del municipi en aquest últim any, que han consistit en l’arranjament de la teulada per acabar amb les goteres i la reforma dels vestidors. Les obres han estat subvencionades per la Secretaria General de l’Esport i la Diputació de Lleida.
 • Vidreres reforça l’oferta esportiva amb la coberta de la pista, pistes de tennis i pàdel i un skate park (28.03.2015)
  El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha participat avui en la inauguració a la zona esportiva de Vidreres de la coberta de la pista, les pistes de tennis i pàdel i l’skate park, actuacions que amplien l’oferta d’equipaments esportius de la població, on també hi ha un camp de futbol de gespa i una piscina. Aquestes millores preparen el complex per acollir en el futur el primer camp de criquet de Catalunya, tal com ha assegurat l’alcalde de Vidreres, Jordi Camps.
 • El CE Europa guanya la Copa Catalunya de futbol contra el Girona FC (25.03.2015)
  El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha assistit avui a la final de la 26a Copa Catalunya de futbol que s’ha adjudicat el CE Europa després d’imposar-se al Girona FC per 2 gols 1 en un Nou Sardenya que presentava un ple absolut amb més de 3.100 persones. Aquest és el tercer títol que l’Europa aconsegueix en aquesta competició.
 • La candidatura Costa Brava–Barcelona 2022 rep la visita del Comitè d’Avaluació de la Ryder Cup (25.03.2015)
  El Comitè d’Avaluació de la Ryder Cup ha finalitzat avui a Barcelona la segona i última jornada de la visita que ha fet per terres catalanes per conèixer els detalls de la candidatura Costa Brava–Barcelona 2022, que opta a organitzar aquesta prestigiosa competició, el duel golfístic més important del món entre els equips d’Europa i Estats Units. El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha pres part en les activitats programades.
 • Signat el conveni anual entre el CAR de Sant Cugat i el Consejo Superior de Deportes per realitzar activitats i modernitzar les instal·lacions del centre (25.03.2015)
  El secretari general de l’Esport i president del Consell d’Administració del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès, Ivan Tibau, i el president del Consejo Superior de Deportes (CSD), Miguel Cardenal, han renovat avui l’acord de col·laboració segons el qual el CSD aportarà 2,5 milions d’euros per al finançament del CAR.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 221