Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualitat Dimecres, 14 d'octubre de 2015

 
 • El secretari general de l’Esport visita l'Escola Tècnica de Girona, referent en la formació de professionals de l’automoció (13.10.2015)
  El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha fet avui una visita a l’Escola Tècnica de Girona (ETG) per conèixer el funcionament d’aquest centre de referència a Girona, nascut el 1984, dedicat a la formació de professionals del sector de l’automoció, a través dels cicles formatius, la formació no reglada i la formació ocupacional. L’ha acompanyat el representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols.
 • El 34è Torneig Internacional Ciutat de Barcelona ofereix el millor espectacle de pilota (10.10.2015)
  Els frontons del Centre Esportiu Municipal Olímpics Vall Hebron, de Barcelona, han estat escenari avui d’una gran tarda de pilota amb motiu de la celebració del 34è Torneig Internacional Ciutat de Barcelona, que ha constat de diversos partits i homenatges i que ha ofert un gran espectacle als espectadors. Hi ha estat present el director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras.
 • L’ADB Barberà es proclama campió de la Supercopa Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica (10.10.2015)
  El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha presenciat avui com l’ADB Barberà es proclamava campió de la Supercopa Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica, després de superar el Club San Rafael en un emocionant partit disputat al Pavelló Vell de Malgrat de Mar que s’ha resolt en el gol d’or.
 • La XI Marató del Mediterrani incorpora un repte solidari (09.10.2015)
  El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha participat avui a Castelldefels en la presentació de la XI Marató del Mediterrani, que se celebrarà el proper 18 d'octubre amb la novetat per als atletes de l’oportunitat de córrer per una bona causa i afegir al seu repte esportiu un repte solidari. La prestigiosa cursa, amb sortida i arribada al Canal Olímpic de Catalunya, es disputarà entre Castelldefels i Gavà i espera la presència de 4.000 atletes.
 • Tres projectes catalans reben finançament de la Comissió Europea per impulsar projectes en el marc del programa Erasmus+ Sport (09.10.2015)
  Tres entitats catalanes (Club Natació Banyoles, INEF de Catalunya i Ajuntament de Sant Cugat del Vallès) rebran ajuts econòmics de la Comissió Europea per portar a terme sengles projectes en el marc del programa Erasmus+ Sport, el programa comunitari d’educació, formació, joventut i esport que pretén augmentar les capacitats i l’ocupabilitat dels alumnes, així com modernitzar l’educació, la formació i el treball juvenil.
 • Presentada a Girona la primera edició de la Marxa Cicloturista Gerunda Road (08.10.2015)
  El representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols, ha assistit avui a la Sala Carles Rahola de l’Edifici de la Generalitat a Girona a la presentació de la primera edició de la Marxa Cicloturista Gerunda Road, que tindrà lloc el dia pròxim dia 1 de novembre en el context de la celebració de les Fires i Festes de Sant Narcís de Girona.
 • El CAR de Sant Cugat estrena el curs acadèmic-esportiu i preolímpic 2015-2016 (07.10.2015)
  El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha presidit avui la presentació del curs acadèmic, esportiu i preolímpic 2015-2016 del CAR de Sant Cugat, un acte en què s'ha parlat de la compatibilitat de la formació acadèmica i l'esport d'elit, així com del paper fonamental del centre d’alt rendiment per fer-ho possible. Han omplert la sala d'actes esportistes, estudiants de l'IES CAR, entrenadors i personal del Centre.
 • El CAR de Sant Cugat i el CE Sabadell renoven el conveni de col·laboració per a l’ús de les instal·lacions del centre (07.10.2015)
  El secretari general de l'Esport i president del consell d’administració del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, Ivan Tibau, i el vicepresident del Centre d’Esports Sabadell, Ignasi Lúquez, han signat avui la renovació del conveni que regula l’ús dels serveis i instal·lacions del CAR per part del primer equip del club arlequinat. Els ha acompanyat el director del CAR, Carles Combarros.
 • El secretari general de l’Esport inaugura el curs acadèmic 2015-16 de l’INEF Catalunya, marcat pel 40è aniversari del centre de Barcelona (07.10.2015)
  El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha presidit avui la inauguració del curs acadèmic 2015-16 de l’INEF Catalunya, que ha tingut lloc a la seu del centre de Barcelona amb la presència de l’actual alumnat i professorat. Enguany, el curs ve marcat per la celebració del 40è aniversari de l’estrena del centre de Barcelona.
 • El CAR de Sant Cugat i el RCD Espanyol renoven el conveni en l’àmbit mèdic (06.10.2015)
  El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, en qualitat de president del consell d’administració del CAR de Sant Cugat, ha signat avui amb el president del RCD Espanyol, Joan Collet, la renovació del conveni que vinculen el CAR amb el club català pel que fa al control i el seguiment mèdic de tots els futbolistes de l’entitat. En l’acte, també hi ha estat present el director del CAR, Carles Combarros.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 245