Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualitat Dilluns, 22 de desembre de 2014

 
 • La Marxa Special Olympics cobreix una nova etapa a favor de la discapacitat intel·lectual (20.12.2014)
  El representant territorial de l’Esport a Barcelona, Santi Siquier, ha estat avui una de les 500 persones que han sortit avui des de la Plaça Maria Cristina de Barcelona en la 17a Marxa Special Olympics, organitzada per Special Olympics Catalunya, la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual) i la Fundació del FC Barcelona, que sota el lema ‘Tots Junts Som Imparables’ ha reivindicat una millor integració de les persones amb discapacitat intel·lectual a la societat mitjançant l’esport.
 • El bicampió del món de MotoGP Marc Márquez, nomenat fill predilecte de Cervera (20.12.2014)
  El representant territorial de l’Esport a Lleida, Josep R. Solsona, ha assistit avui a l’acte en què l’Ajuntament de Cervera ha distingit Marc Márquez, bicampió del món de MotoGP, amb el títol de fill predilecte, la distinció més alta que ofereix la ciutat.
 • El CE Premià presenta “De la plaça Nova a Segona B”, el llibre del seu centenari, escrit per Joan Ferran (19.12.2014)
  El director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras, ha participat avui, al Teatre l’Amistat de Premià de Mar, en l’acte de presentació del llibre “De la plaça Nova a Segona B”, escrit pel periodista Joan Ferran, amb motiu del centenari que enguany celebra el CE Premià (1915-2015). L’edició d’aquest llibre és un dels elements principals de les diverses activitats preparades per celebrar aquest primer segle de vida del club del Maresme.
 • La Secretaria General de l'Esport i el Club Super3 tornen a col·laborar per acostar la pràctica esportiva als més petits durant el Festival de la Infància (18.12.2014)
  La Secretaria General de l’Esport (SGE) i el Club Super3 tornen a col·laborar enguany per acostar l’esport i els seus valors als més petits durant la 51a edició del Festival de la Infància, al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Del 27 de desembre al 4 de gener, l’espai compartit per les dues entitats oferirà la gimcana esportiva ‘M’agrada l’esport’.
 • El Panathlon Internacional Barcelona homenatja el ciclista català de BTT Josep Antoni Hermida (17.12.2014)
  El representant territorial de l’Esport a Barcelona, Santi Siquier, ha assistit avui al sopar organitzat pel Panathlon Internacional Barcelona per homenatjar, en aquesta ocasió, el reconegut ciclista de BTT Josep Antoni Hermida. L’acte ha tingut lloc al Cercle del Liceu, de Barcelona, amb la presència de 50 persones, entre autoritats, esportistes, amics i socis de l’entitat.
 • La Nit del Golf català premia els campions d’un any ple d’èxits (17.12.2014)
  Unes 300 persones, entre premiats, familiars i amics, han assistit avui a Barcelona a la Nit del Golf 2014, la gala anual amb la qual la Federació Catalana de Golf ha homenatjat els campions de les diferents competicions organitzades al llarg de la temporada 2014. El subdirector general d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport, Oriol Marcé, ha comprovat la bona salut del golf català, que ha tingut campions en totes les categories i competicions.
 • Els Premis Esport en Marxa reconeixen un any més el potencial esportiu de Sant Cugat del Vallès (17.12.2014)
  La 18a edició dels Premis Esport en Marxa, organitzada per Cugat.cat al CAR de Sant Cugat, ha servit avui per reconèixer la feina feta per clubs i esportistes de la ciutat l'última temporada amb els valors com a principals artífexs dels triomfs. L'alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, ha presidit la cerimònia, que ha comptat amb uns 140 assistents, acompanyada del representant territorial de l’Esport a Barcelona, Santi Siquier.
 • Tortosa acull una interessant jornada sobre els objectius del Pla Intedepartamental de Salut Pública (PINSAP) (17.12.2014)
  Els Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l’Ebre, a Tortosa, han acollit avui la Jornada de Salut Pública PINSAP per conèixer les línies d’actuació d’aquest Pla Intedepartamental de Salut Pública. La representant territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny, hi ha participat presentant la ponència “L’activitat física com a element essencial per al benestar de les persones”.
 • Ivan Tibau visita la Federació Catalana de Futbol (16.12.2014)
  El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha visitat avui la renovada seu de la Federació Catalana de Futbol (FCF) i ha felicitat tots els treballadors i la Junta Directiva per la gran feina que duen a terme.
 • El Consell Català de l’Esport, present a Madrid al Ple del Comité Español de Deporte Universitario (16.12.2014)
  La responsable del Gabinet de Gènere i d’Esport Universitari del Consell Català de l’Esport, Blanca Nualart, ha assistit avui al Ple del Comité Español de Deporte Universitario (CEDU) 2014, convocat pel Consejo Superior de Deportes (CSD) i celebrat a la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED) de Madrid, en el qual s’ha presentat la memòria d’activitats del 2014, el programa d’actuacions esportives universitàries previstes per al 2015 i s’han renovat els representants de la Comissió Permanent del Ple.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 207