Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualitat Dilluns, 30 de novembre de 2015

 
 • L’alemany Dimitrij Ovtcharov revalida el triomf en el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis de Taula (29.11.2015)
  El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha presenciat aquesta tarda, al Poliesportiu La Salle Bonanova, com Dimitrij Ovtcharov revalidava la victòria en el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis de Taula en categoria masculina, que arribava a la 29a edició consolidat com una cita de referència d’aquest esport, gràcies a l’alt nivell dels participants i al gran treball organitzatiu de la Federació Catalana de Tennis de Taula.
 • El Club Petanca Bellavista, de les Franqueses del Vallès, celebra el 25è aniversari (28.11.2015)
  Unes 150 persones, entre jugadors i acompanyants, d’una vintena de clubs han participat avui en la festa de celebració del 25è aniversari del Club Petanca Bellavista, de les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental), que ha tingut lloc a la seva seu, les pistes municipals de petanca de la plaça de la Malagarba. El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i el director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras, han fet costat a l’entitat en un dia tan especial.
 • Dirigents de diverses organitzacions reflexionen sobre els escenaris de present i futur de l’esport català en l’esfera internacional (27.11.2015)
  El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha inaugurat avui la primera "Jornada de Diplomàcia Esportiva Internacional i Models Esportius", que s’ha celebrat al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, i que ha estat un espai de reflexió sobre els possibles escenaris per a les relacions esportives internacionals de l’esport català i per conèixer diferents models d’organització esportiva de països de la Unió Europea.
 • El Club Tennis Natació Sant Cugat prepara un extens programa d’actes per celebrar el 50è aniversari (26.11.2015)
  El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha assistit aquest vespre a la presentació dels actes del 50è aniversari del Club Tennis Natació Sant Cugat, un club de referència a la comarca i a Catalunya, que celebrarà mig segle de vida amb un extens programa format per esdeveniments esportius, culturals i socials que també pretenen involucrar les entitats i els veïns de Sant Cugat del Vallès.
 • La Representació Territorial de l’Esport a Girona organitza un taller sobre el foment dels hàbits saludables en l’etapa educativa (26.11.2015)
  La Representació Territorial de l’Esport a Girona ha celebrat amb èxit el taller “Els Hàbits Saludables. Eines per etapes educatives”, que ha comptat amb la participació activa de 30 persones, entre professors de primària i secundària i tècnics de Consells Esportius, amb l’objectiu d’oferir una visió sobre els diferents programes i recursos existents vinculats al foment dels hàbits saludables en l’etapa educativa.
 • El clúster esportiu INDESCAT lliura els tercers Premis Empresa i Esport (26.11.2015)
  El director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras, ha assistit avui al lliurament dels Premis Empresa i Esport 2015, que el clúster INDESCAT ha entregat per tercer any consecutiu als millors projectes d'Internacionalització, Partenariat i a la Innovació en producte i en model de negoci. Kaptiva Sports, Mat Group, Open Camp i un partenariat format per Top Consulting Esportiu, Xavier Alsina i Sport Services han rebut els guardons.
 • La Secretaria General de l’Esport homenatja els 58 atletes catalans veterans amb medalles internacionals durant la temporada 2014-15 (26.11.2015)
  El representant territorial de l’Esport a Barcelona, Santi Siquier, ha presidit aquesta tarda, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, el VII Acte de reconeixement a l’atletisme veterà català, una iniciativa impulsada pel Consell Català de l’Esport per distingir els atletes de més edat que han assolit èxits internacionals en cada temporada. L’acte té el suport de la Federació Catalana d’Atletisme, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i la Diputació de Barcelona.
 • Uns 280 esportistes participen en el XXV Campionat Territorial de Bàsquet de Girona, organitzat per l’ACELL (26.11.2015)
  El representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols, ha assistit avui al poliesportiu Can Pons d’Arbúcies al XV Campionat Territorial de Bàsquet de Girona per a persones amb necessitats educatives especials, organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a Discapacitats Intel·lectuals-ACELL, que ha comptat amb 280 esportistes de 10 centres de les comarques gironines.
 • L’Associació d’Hoquei Línia Tucans celebra una jornada esportiva per mostrar el seu compromís contra la violència de gènere (25.11.2015)
  L’Associació d'Hoquei Línia Tucans i l’Associació Sant Martí Esport (ASME) han organitzat avui una jornada esportiva amb partits d'hoquei línia, exhibicions de patinatge artístic en línia i curses de relleus de patinatge velocitat per mostrar el seu rebuig a la violència masclista en el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha estat present en les activitats.
 • Presentat a Girona el segon curs del programa “Esport Blanc Escolar” (25.11.2015)
  El director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Albert Bayot; el representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols; el president de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), Oscar Cruz, i el representant de l’Associació Catalana d’Estacions de Muntanya, Albert Solà, han presentat avui la temporada 2015-16 del programa “Esport Blanc Escolar” a la demarcació de Girona que, per segon any consecutiu, es durà a terme a les comarques del Pirineu, concretament al Ripollès i Cerdanya pel que fa a les gironines.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 254