Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualitat Dissabte, 28 de novembre de 2015

 
 • Dirigents de diverses organitzacions reflexionen sobre els escenaris de present i futur de l’esport català en l’esfera internacional (27.11.2015)
  El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha inaugurat avui la primera "Jornada de Diplomàcia Esportiva Internacional i Models Esportius", que s’ha celebrat al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, i que ha estat un espai de reflexió sobre els possibles escenaris per a les relacions esportives internacionals de l’esport català i per conèixer diferents models d’organització esportiva de països de la Unió Europea.
 • El Club Tennis Natació Sant Cugat prepara un extens programa d’actes per celebrar el 50è aniversari (26.11.2015)
  El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha assistit aquest vespre a la presentació dels actes del 50è aniversari del Club Tennis Natació Sant Cugat, un club de referència a la comarca i a Catalunya, que celebrarà mig segle de vida amb un extens programa format per esdeveniments esportius, culturals i socials que també pretenen involucrar les entitats i els veïns de Sant Cugat del Vallès.
 • La Secretaria General de l’Esport homenatja els 58 atletes catalans veterans amb medalles internacionals durant la temporada 2014-15 (26.11.2015)
  El representant territorial de l’Esport a Barcelona, Santi Siquier, ha presidit aquesta tarda, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, el VII Acte de reconeixement a l’atletisme veterà català, una iniciativa impulsada pel Consell Català de l’Esport per distingir els atletes de més edat que han assolit èxits internacionals en cada temporada. L’acte té el suport de la Federació Catalana d’Atletisme, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i la Diputació de Barcelona.
 • L’Associació d’Hoquei Línia Tucans celebra una jornada esportiva per mostrar el seu compromís contra la violència de gènere (25.11.2015)
  L’Associació d'Hoquei Línia Tucans i l’Associació Sant Martí Esport (ASME) han organitzat avui una jornada esportiva amb partits d'hoquei línia, exhibicions de patinatge artístic en línia i curses de relleus de patinatge velocitat per mostrar el seu rebuig a la violència masclista en el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha estat present en les activitats.
 • Presentat a Girona el segon curs del programa “Esport Blanc Escolar” (25.11.2015)
  El director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Albert Bayot; el representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols; el president de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), Oscar Cruz, i el representant de l’Associació Catalana d’Estacions de Muntanya, Albert Solà, han presentat avui la temporada 2015-16 del programa “Esport Blanc Escolar” a la demarcació de Girona que, per segon any consecutiu, es durà a terme a les comarques del Pirineu, concretament al Ripollès i Cerdanya pel que fa a les gironines.
 • El personal del Consell Català de l’Esport expressa el seu rebuig a la violència envers les dones (25.11.2015)
  El personal del Consell Català de l’Esport (CCE) s’ha concentrat avui per expressar el rebuig a la violència masclista en el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, fent lectura del manifest del món de l’esport d’adhesió a la jornada i lluint el llaç lila propi de la celebració.
 • La GAES Christmas Race arriba al 40è aniversari amb la major participació de l'última dècada (25.11.2015)
  El representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols, ha assistit aquest matí a la presentació de la GAES Christmas Race, que es disputarà del 18 al 22 de desembre en aigües de la badia de Palamós amb una de les millors participacions dels últims deu anys. La Diputació de Girona ha acollit l’acte, on també s’han explicat el actes preparats per celebrar el 40è aniversari d’aquesta tradicional regata de vela olímpica i juvenil.
 • Més de 400 entitats esportives de Catalunya ja s’han adherit al Manifest Institucional per a l’eliminació de la violència envers les dones (25.11.2015)
  Més de 400 entitats esportives de Catalunya, el doble que l’any passat, ja s’han adherit al Manifest institucional del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, que se celebra avui, amb activitats com la lectura del Manifest que estan tenint lloc des del passat 23 de novembre i que s’allargaran fins el proper diumenge 29. La Secretaria General de l’Esport anima el sector esportiu del país a donar-hi suport.
 • Presentada a Valls la jornada esportiva “Adapta’t a l’Esport” per acostar els esports adaptats a 320 estudiants d’ESO (25.11.2015)
  La representant territorial de l’Esport a Tarragona, Gemma Solé, ha assistit avui a l’Ajuntament de Valls a la presentació de la jornada esportiva “Adapta't a l'Esport”, que es celebrarà el dia 30 de desembre coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitats i dins el marc de la tercera Setmana de les Capacitats, que inclou, a partir del 28 de novembre, col·loquis, jornades de sensibilització i un acte festiu reivindicatiu.
 • La cursa Jean Bouin reuneix més de 12.000 esportistes a Barcelona en la 92a edició de la gran festa de l'atletisme (22.11.2015)
  El representant territorial de l’Esport a Barcelona, Santi Siquier, ha presenciat avui la 92a Jean Bouin-Gran Premio Allianz, la cursa atlètica més veterana de l’Estat, organitzada pel diari Mundo Deportivo, que ha reunit a Barcelona més de 12.000 atletes sumant les seves quinze curses. La mítica prova, marcada pel fred i el vent, ha tingut com a vencedors en la categoria elit internacional el jove eritreu de 17 anys Aaron Kifle i la catalana Lídia Rodríguez.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 253